آموزش راهنمای گردشگری سلامت با گواهینامه فنی و حرفه ای

آموزش راهنمای گردشگری سلامت در موسسه ITD IRAN زیر نظر کالج کانادایی ITD CANADA یکی از رشته های خوب با بازار‌کار مناسب در ایران و جهان می‌باشد. همچنین یکی از دروس اصلی برای دریافت دیپلم گردشگری می‌باشد. در گردشگری درمانی مباحثی از جمله: مفاهیم گردشگری سلامت، گردشگری درمانی، گردشگری پزشکی، گردشگری درمانی، گردشگری طبیعت درمانی، مراکز درمانی گردشگری، وظایف گردشگری سلامت، مجوز گردشگری سلامت، قوانین و مقررات گردشگری سلامت آموزش داده می‌شود. آموزشگاه راهنمای گردشگری سلامت ITD IRAN ارائه بهترین کیفیت آموزشی را در کلاس آموزش راهنمای گردشگری سلامت با مدرک رسمی سازمان فنی و حرفه‌ای (معادل ۱۰۸ ساعت آموزشی) تضمین می‌کند.

درباره دوره راهنمای گردشگری سلامت

راهنمای گردشگری سلامت فردی است که توانایی هدایت و راهنمایی گروه مسافران درمانی برای مقاصد پذیرایی گردشگری سلامت را دارا می باشد و همچنین شناخت کافی از گردشگران پزشکی و درمانی و نحوه خدمات رسانی به آنها را دارد. اصطلاح انگلیسی Health Tourism Guide معادل راهنمای گردشگری سلامت می باشد.

راهنمای گردشگری سلامت شغلی از حوزه گردشگری است که دارای شایستگی های: مفاهیم گردشگری سلامت ، وظایف راهنمای گردشگری سلامت ، برقراری ارتباط راهنمای گردشگری سلامت با نهادهای ذیربط ، سازماندهی و برنامه ریزی گردشگری سلامت در ایران و جهان و کاربرد قوانین و مقررات خدمات گردشگری سلامت می باشد.

راهنمای گردشگری سلامت مجرب و آموزش دیده در حیطه گردشگری سلامت و درمان می تواند هم برای بیماران و همراهان‌شان و نیز افرادی که به دنبال حفظ سطح سلامتی‌شان هستند، خدمات راهنمایی گردشگری سلامت ارائه کند.

راهنمای گردشگری سلامت باید تسلط و آگاهی لازم در مواردی چون: شناخت انواع گردشگری، گردشگری درمانی و مباحث مربوط به آن، آشنایی با گردشگری پزشکی و سلامت، شناخت اهداف توریسم سلامت، درک تفاوت مراکز درمانی گردشگری بهداشت، مراکز درمانی و پزشکی، حقوق گردشگران بهداشت، قوانین مربوط به گردشگری پزشکی و درمانی، واکسیناسیون گردشگری سلامت، تاثیر زباله ها در سلامت و وظیفه گردشگری پزشکی، اصول راهنمایی گردشگری سلامت، قابلیت ها و مهارت های راهنمای گردشگر سلامت، معرفی سایت های گردشگری سلامت، حقوق مسافران و راهنمای گردشگری بهداشت و سلامت، کمک های اولیه در تورهای گردشگری، شناخت مسیر و مقصد ایستگاه های پزشکی در ایران و جهان، اجرای تور های گردشگری در ایران و جهان، قوانین گردشگری در ایران و جهان، توجه به بیماری های شایع در مقاصد مختلف گردشگری، آشنایی با خطراتی که مسافران ممکن است با آنها رو به رو شوند، اختیارات و وظایف راهنمای گردشگری سلامت، مجوز گردشگری سلامت و موارد مربوط به آن، موارد تخلف و جریمه در گردشگری سلامت و درمان، رعایت حقوق مربوط به میزبان در گردشگری و آشنایی با پروتکل های بهداشتی و مراقبتی داشته باشد.

جدول زمانبندی کلاس های راهنمای گردشگری سلامت

موسسه ITD IRAN یک فرصت ویژه برای شما عزیزان در نظر گرفته است، برگزاری دوره راهنمای گردشگری سلامت ویژه شاغلین، دانشجویان، دانش آموزان و … مطابق با زمانبندی دلخواه شما و روز ها و ساعات پیشنهادی شما عزیزان. جهت هماهنگی و مشاوره برای شرکت در دوره راهنمای گردشگری سلامت می توانید با ما در تماس باشید.

تاریخ شروعروز کلاسساعت کلاسشهریه اصلیشهریه با تخفیفتعداد جلساتمدت دوره
1402/07/15شنبه16 الی 17:303/150/000 تومان2/900/000 تومان4 جلسه6 ساعت
1402/07/16یکشنبه14 الی 15:303/150/000 تومان2/900/000 تومان4 جلسه6 ساعت
1402/07/19چهارشنبه8 الی 9:303/150/000 تومان2/900/000 تومان4 جلسه6 ساعت
به دلخواه شمابه دلخواه شمابه دلخواه شما3/150/000 تومان2/900/000 تومانبه دلخواه شما6 ساعت

در واقع گردشگری پزشکی رایج ترین و حساس ترین زیر شاخه گردشگری سلامت است. این سفر عموما برای درمان بیماری یا انجام عمل جراحی و یا چک آپ سلامت گردشگر در کلینیک‌ها و بیمارستان‌های کشوری با امکانات پزشکی بالا و هزینه‌های درمانی مناسب انجام می‌گیرد.

گردشگری پزشکی یا گردشگری درمانی حساس‌ترین نوع گردشگری در بین تمام انواع گردشگری‌ها است. زیرا به طور مستقیم با جان و سلامت گردشگر مرتبط است. گرچه بسیاری از کشورهای توریستی دنیا امروزه برای کسب درآمد، خدمات گردشگری درمانی ارائه می دهند، اما مطمئنا توانمندی یک کشور در علم پزشکی و خدمات درمانی برخلاف گردشگری تفریحی و ورزشی و … چیزی نیست که صرفا با ساخت و ساز و صرف پول بدست آید.

وجود پزشکان متبحر و با تجربه، سابقه علم پزشکی، وجود زیرساخت‌های درمانی و نظارتی، وجود بیمارستان‌ها و کلینیک‌های استاندارد، تجهیزات پزشکی کامل و به روز، همچنین وجود قوانین و نظارت‌های پزشکی جزو زیرساخت‌های مهم درمانی یک کشور به شمار می‌روند، تا آن کشور بتواند در مرحله بعدی با ادغام خدمات اقامتی و گردشگری اقدام به فعالیت در زمینه گردشگری سلامت کند. قابل ذکر است که کشور ایران دارای پیشینه پزشکی هزاران ساله است و همواره پزشکان ایرانی در سطح بین المللی شناخته شده بودند.

در ایران متولیان گردشگری پزشکی شامل سه نهاد: وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، وزارت بهداشت و درمان و وزارت امور خارجه می‌شود. توسعه و گسترش توریسم پزشکی نیازمند همیاری و همکاری بیشتری (در مقایسه با سایر کشورها) است.

طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، تا سال ۲۰۱۱ میلادی، سالیانه ۵۰ میلیارد دلار از طریق توریسم پزشکی عاید کشورهای مقصد شد. در مورد ایران نیز اعتقاد بر این است که ایران توانایی جذب سالیانه حدود یک میلیون توریست پزشکی را دارد که این مقدار برابر با درآمدی معادل ۷ میلیارد دلار برای کشور خواهد بود. البته ایران در سال ۱۳۹۷ موفق شد سیصد و پنجاه هزار گردشگر خارجی که برای درمان آمده بودند را جذب کند.

در ایران کلیه امور مربوط به صدور و یا تمدید مجوزهای گردشگری سلامت از طریق وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی انجام می شود.

برنامه های وزارت بهداشت و درمان در زمینه گردشگری سلامت شامل تلاش برای جذب بیماران بین‌المللی، فراهم شدن مقدمات ورود آنها به کشور و نظارت دقیق بر مراکز درمانی می باشد. در این طرح بیمارستان‌های درجه یک کشور به عنوان مراکز درمانی معرفی شده و نظارت دقیقی بر عملکرد آنها صورت می‌گیرد. همچنین ارائه ویزای درمانی (یا ویزای سلامت) به اتباع دیگر کشورها جهت تسهیل ورود آنها به کشور، به وزارت امور خارجه محول شده است.

موقعیت خاص جغرافیایی، تنوع زیست بوم‌های طبیعی، بناهای منحصر به فرد تاریخی و غیره، ایران را به یک مقصد استثنایی برای گردشگری تبدیل کرده است. بیماران و خانواده آن‌ها می‌توانند علاوه بر دریافت خدمات پزشکی مورد نیاز خود، از امکانات تفریحی و اقامتی نیز بهره ببرند تا سفری به یادماندنی را در کنار عزیزانشان تجربه کنند. ایران با برخورداری از تعداد بیشماری پزشک در تمامی تخصص‌ها، فضای مناسبی برای خدمات زیبایی و درمانی برای کشورهای منطقه و سراسر دنیا فراهم کرده است.

قیمت گردشگری پزشکی: شاید مهم‌ترین مزیت ایران در گردشگری پزشکی، ارزان بودن خدمات به نسبت دیگر کشورها، خصوصا کشورهای اروپایی و آمریکاست. در حال حاضر هند پیشرو در ارائه ارزان‌ترین خدمات است که با ورود ایران به توریسم پزشکی و با توجه به امکانات و فرهنگ بهتر ایرانی‌ها و البته جاذبه‌های توریستی بسیار بیشتر، توانایی جذب توریست‌های بیشتری نسبت به هند وجود دارد. قیمت بسیار بالای خدمات پزشکی و صف‌های طولانی انتظار بیماران برای دریافت آن‌ها در کشورهای دیگر، در کنار تسهیل مسافرت‌های هوایی، صنعت گردشگری سلامت را رونق بخشیده است. به گونه‌ای که در سال ۱۳۹۸، حدود ۶۰۰.۰۰۰ توریست سلامت برای دریافت خدمات زیبایی و درمانی به ایران مراجعه کردند. با توجه به آمار سال ۹۸ بیشترین گردشگران سلامت از کشور های افغانستان، عراق، آذربایجان، پاکستان، عمان، بحرین، کویت، ترکمنستان، هند و قطر به بیمارستان‌ها و مراکز جراحی محدود مراجعه کرده‌اند.

آب درمانی: آب درمانی جاذبه مهم دیگر ایران است که در توریسم سلامت بسیار مورد توجه است. طبق آمارها حدود ۴۵ میلیون گردشگر در جهان از آب درمانی برای معالجه خود استفاده می‌کنند که ایران با دارا بودن بیش از ۱۰۰۰ چشمه آب معدنی شناخته شده توانایی جذب سهم بالایی در این قسمت را دارد. در شمال غربی ایران، استان های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی و در ارتفاعات رشته کوه البرز و غرب آن، ده ها چشمه آب گرم و سرد با ترکیبات مختلف وجود دارد؛ مشگین شهر، سرعین، گاومیش گلی، شابیل، قزل داغ از شناخته شده ترین این چشمه های طبیعی هستند. استان های اصفهان و مرکزی در مرکز ایران، دارای چشمه های آب گرم با ترکیبات سولفور، بی کربنات و آهن هستند که در بعضی موارد در محل چشمه ها مراکز اسپا ایجاد شده است و حوضچه های عمومی و خصوصی در آن وجود دارد. در شمال و جنوب ایران نیز دهها چشمه آب گرم و سرد با انواع مختلف عناصر کمیاب وجود دارد که بدلیل خواص درمانیشان از دیرباز مورد استفاده مردم بوده است. بیماری های روماتیسمی، آرتروزهای مفصلی، همچنین بیماری های مربوط به معده، روده، کلیه، پوست، ریه، قلب و عروق از مهمترین بیماری هایی هستند که با توجه به ترکیبات اصلی آب معدنی، می توان از بالنئوتراپی (آب درمانی) بعنوان درمان مکمل آن ها استفاده نمود.

لجن درمانی: لجن درمانی در توریسم سلامت از جایگاه خوبی برخوردار است و ایران نیز با دارا بودن امکانات مناسب همچون سواحل دریاچه ارومیه یا دامنه‌های کوه تفتان، آمادگی دارد تا در این زمینه نیز جاذبه توریستی باشد.

نمک درمانی: یکی از جاذبه‌ها که به تازگی مورد توجه توریست‌های بین‌المللی قرار گرفته غار درمانی و نمک درمانی است. ایران با داشتن چندین گنبد نمکی می‌تواند در این خصوص نیز به یکی از قطب‌های گردشگری پزشکی تبدیل شود.

طب سنتی: جاذبه دیگری که در چند وقت اخیر در کشور مورد توجه قرار گرفته و حتی رشته‌های دانشگاهی آن در حال جذب دانشجو هستند، طب سنتی ایرانی است. طبق گفته‌های سیزیل الگود، مورخ پزشکی، طب ایران پیش از طب یونان وجود داشته و ایرانیان اصول آن چیزی که را که طب یونانی می‌نامند به یونانی‌ها یاد دادند.

طبیعت ایران: در مورد طبیعت و آب و هوا نیز ایران توانایی پیشتازی را دارد. نقاهت بمعنی بازیابی تدریجی سلامت و نیروی شخص پس از بیماری یا آسیب است. نقاهتگاه‌های ایران در دیلمان (گیلان)، جواهرده (مازندران) یا شاندیز (خراسان رضوی) از شهرت جهانی برخوردارند.

بیمارستان ها، مراکز درمانی و آزمایشگاه های تخصصی در ایران همگام با سایر کشورهای پیشرفته ی جهان، مجهز به تکنولوژی های برتر در ارائه خدمات تشخیصی (تصویر برداری و...) و درمانی از جمله خدمات سرپایی و بستری می باشند. بسیاری از بیماران سایر کشورها، به ویژه کشورهای همسایه سالانه به ایران سفر می کنند تا از خدمات متنوع ومدرن پزشکی بهره مند شوند.

مدرن‌ترین تجهیزات بیمارستانی و به روز بودن دانش پزشکان ایرانی، هر جراحی و فرآیندی را برای بیمار امکان‌پذیر کرده است. صنعت گردشگری سلامت ایران خدمات پزشکی در حوزه‌های زیبایی و درمانی را به طور کامل پوشش می‌دهد. زیبایی صورت و اندام، دندانپزشکی زیبایی و درمانی، درمان نازایی، جراحی های لاغری، ارتوپدی، قلب، چشم پزشکی، تشخیص و درمان انواع سرطان، پیوند بافت و اعضا، جراحی های مغز و اعصاب و بسیاری از خدمات دیگر پزشکی در ایران ارائه می‌شود.

بیماران می‌توانند از سراسر جهان درباره مراحل و چگونگی درمان خود با پزشکان ایران مشورت کنند. مراکز گردشگری سلامت از بدو ورود بیمار به ایران تا بهبود قطعی حتی پس از بازگشت به محل زندگی در کنار او خواهند بود. بیماران می‌توانند از خدماتی مانند: تهیه بلیط هواپیما و ترانسفر فرودگاهی ، هماهنگی محل اقامت و فعالیت‌های گردشگری تفریحی ، اخذ ویزا در کوتاه‌ترین زمان ممکن ، پشتیبانی ۲۴ ساعته همراه و مترجم در طول سفر ، هماهنگی ویزیت با پزشک و اقدامات درمانی پس از آن ، فرآیند فالوآپ بیمار حتی پس از بازگشت به کشور خویش بهره‌مند شوند.

سفر درمانی به مراکز دارای منابع و خدمات درمانی طبیعی تحت نظارت پزشک را گردشگری طبیعت درمانی می‌گویند. این منابع و خدمات طبیعی شامل چشمه‌های آب گرم، دریاچه نمک، آفتاب درخشان، لجن طبی، ماساژ طبی، حمام گیاهی و همچنین محیط زیست زیبا، پاک و آرام به منظور بهبود بیماران پوستی، تنفسی، روماتولوژی، عضلانی و یا گذراندن دوران نقاهت بعد از درمان و عمل‌های جراحی صورت می‌گیرد.

طبيعت درمانی یا اکو درمانی، روشی مبتنی بر درمان‌های طبيعی موجود در پيرامون ما همانند نور خورشيد، هوا، آب، رژيم غذايی و به طور كلی نيروی شفابخش طبيعت است. این روش درمانی در دهه‌های اخیر مورد توجه بسیاری از پژوهشگران قرار گرفته است.

بسیاری از پزشکان و محققان مراقبت‌های بهداشتی معتقدند طبیعت درمانی علاوه بر افزایش سلامت جسمانی، احیاکننده روح و روان است و تاثیر فوق‌‌العاده‌ای در بهبود خلق و خو، کاهش اضطراب، استرس و افسردگی دارد. قدم زدن در طبیعت در یک روز آفتابی نسخه‌ای موثر برای رهایی از رخوت روحی است. فعالیت‌هایی مانند پیاده‌روی، ورزش و بازی در محیط باز علاوه بر اثراتی که بر سلامت جسم دارد، راهکاری بی‌نظیر برای مقابله با افسردگی، استرس، افکار منفی است.

طبیعت درمانی، افسردگی را تا ۷۱ درصد کاهش می‌دهد. این روش به ویژه برای درمان اختلالات خلقی فصلی موثر است. علاوه بر طبیعت گردی و پیاده روی، انجام اموری مانند باغبانی نیز همین تاثیر مثبت را دارد.

پزشکان معمولا پس از تحمل شرایط دشواری مانند درمان سرطان، دیابت، چاقی، فشار خون بالا و افسردگی ، به بیماران راهکاری به نام نسخه طبیعت می‌دهند.

طبیعت متنوع ایران انواع و اقسام منابع طبیعت درمانی را در اختیار انسان‌ها گذاشته است. درحال حاضر در ایران مراکز بسیاری وجود دارد که در کنار منابع طبیعت درمانی امکانات اقامتی، رفاهی و نظارت پزشکی را برای گردشگران آماده کرده‌اند، تا گردشگران بتوانند در آرامش و رفاه کامل از این نعمت‌های خداوند استفاده کنند.

در گردشگری تندرستی، گردشگر به دنبال آرامش است و برای رهایی از تنش‌های زندگی روزمره و تجدید قوا، بدون مداخله و نظارت پزشکی راهی سفر می‌شود. معمولا این گردشگران بیماری جسمی مشخصی ندارند و بیشتر در پی بهره‌مندی از طبیعت شفابخش و دوری از شلوغی‌ها، تنش‌ها و آلودگی‌های زندگی شهری هستند.

یکی از جاذبه‌ها و امتیازات ایران برای گردشگری درمانی در حوزه‌ی آب درمانی است، به طوری که در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ چشمه آب معدنی شناسایی شده است. از دیگر جاذبه‌های گردشگری تندرستی در ایران، وجود هتل‌ها و ویلاهای جنگلی، کویری، ساحلی و یا کوهستانی است. که افراد می‌توانند در آرامش کامل در محیط زیست پاک تندرستی خود را بهبود بخشند.

گردشگری سلامت در ایران با وجود کیفیت بالای خدمات درمانی و قیمت ارزان، به علت نبود تبلیغات مناسب، هنوز جایگاه خود را در بازار نیافته است و گام‌های نخست را طی می‌کند. در حالی‌که دولت بر اساس برنامه‌ریزی‌های خود باید تا پایان برنامه چهارم توسعه ۳۰ درصد از نیازهای درمانی کشور را از طریق صدور کالا، خدمات پزشکی و توریسم درمانی فراهم کند. دراین میان ایران رقبای مهمی نیز در منطقه دارد. از جمله رقبای مهم ایران در حوزه خلیج‌فارس می‌توان اردن و دبی را نام برد. کشور اردن سالانه ۵۰۰ میلیون دلار درآمد ارزی از توریسم درمانی دارد. دبی از چند سال پیش شهرهای سلامت را راه‌اندازی کرده و با برخی از دانشگاه‌های معتبر دنیا برای توسعه این مراکز قرارداد بسته است.

ایران از نظر جاذبه‌های گردشگری طبیعی جزو ۱۰ کشور برتر جهان است اما از بازار توریسم و گردشگری سهم شاخصی نبرده است. این در‌حالی است که از گردشگری سلامت به عنوان صنعت سوم جهان نام برده می‌شود و برخی کشور‌ها نظیر اسپانیا از طریق این صنعت امرار معاش می‌کنند. امروزه با صنعتی شدن کشورها و بروز دردهای مختلف در روح و بدن انسان ها و روی آوردن به عمل‌های جراحی زیبایی به صورت چشم گیر، بحث توریسم درمانی یکی از بخش‌های روبه رشد صنعت گردشگری در جهان و ایران به شمار می‌آید.

در زمینه توریسم درمانی و جذب گردشگران سلامت همواره باید به چهار آیتم اساسی دراین زمینه توجه داشت. توانمندی‌های شاغلان حرفه پزشکی، تکنولوژی‌های روز و استانداردهای جهانی، اقتصاد درمان و هزینه‌های درمانی و مقررات داخلی کشور‌ها از عوامل مهم گردشگری سلامت هستند. ایران در هر چهار مورد ذکر شده نسبت به کشورهای همسایه و خاورمیانه از توانمندی‌های بهتری برخوردار است. که باید نهایت استفاده از پتانسیل موجود را کرد. اما متاسفانه تبلیغات مناسبی برای شناسایی توانمندی‌های پزشکی و گردشگری ایران در خارج صورت نگرفته است و رسانه‌های دولتی و سفارت‌خانه‌ها در این زمینه نقشی موثر دارند. امروزه صنعت توریسم درمانی در جهان بالاتر از صنایع نفت و طلا قرار دارد. صنعت توریسم درمانی پر درآمد و کم هزینه است.

دوره راهنمای گردشگری سلامت در موسسه ITD IRAN

اگر به دنبال اخد مدرک دیپلم می باشید. دوره های گردشگری ITD IRAN بهترین و ساده ترین راه برای شماست، با شرکت در دوره های گردشگری ITD IRAN علاوه بر مدرک گردشگری و ورود به بازار کار و مهاجرت، به راحتی دیپلم گردشگری بگیرید.

انواع گردشگری سلامت چیست؟

گردشگری پزشکی

گردشگری پزشکی یکی از انواع گردشگری سلامت محسوب می‌شود، و جزء مهم‌ترین عناصر گردشگری سلامت می باشد. این نوع گردشگری به طور مستقیم با سلامت افراد ارتباط دارد. معمولا گردشگران یا توریسم پزشکی قصد انجام عمل جراحی و درمان پزشکی در کشوری که دارای امکانات پزشکی بهتر و مناسب تر است را دارند.

گردشگری طبیعت درمانی

گردشگری طبیعت درمانی یکی از انواع گردشگری سلامت محسوب می‌شود، مسافرت کردن به مراکزی که دارای منابع و خدمات درمانی طبیعی هستند. این نوع مسافرت را که باید تحت نظارت پزشکی گردشگری صورت گیرد را طبیعت درمانی می گویند. در طبیعت منابع مختلف طبیعی وجود دارند، مانند چشمه های آب گرم، دریاچه نمک، حمام گیاهی، و دیگر منابعی که می‌تواند به سلامت گردشگران کمک کنند.

گردشگری تندرستی

گردشگری تندرستی مناسب آن دسته از افرادی است که قصد دارند چند روزی را به دور از شلوغی ها و تنش های زندگی روزمره در محیطی آرام سپری کنند. بعنوان مثال در ایران ویلاهای جنگلی و منابع بسیاری که در کویر و سواحل ایران وجود دارند، می توانند مقاصد مناسبی برای گردشگری تندرستی محسوب شوند.

سرفصل های کلاس های راهنمای گردشگری سلامت

- معرفی گردشگری و انواع آن
- گردشگری سلامت چیست؟
- گردشگری درمانی و منابع طبیعی
- گردشگری پزشکی و معرفی مراکز پزشکی گردشگری سلامت
- تجزیه و تحلیل مقاصد گردشگری سلامت
- تفکیک مراکز گردشگری درمانی و پزشکی
- رعایت حقوق گردشگران درمانی و پزشکی
- احترام به قوانین و مقررات مراکز درمانی و پزشکی در مقاصد
- مایه کوبی و واکسیناسیون راهنمای گردشگری سلامت در مقاصد پرخطر از نظر بیماری های مسری
- عدم ایجاد زباله های خطرناک در محیط های طبیعی درمانی مانند چشمه های آب گرم

- اصول فنی راهنمای گردشگری سلامت
- معلومات راهنمای گردشگری سلامت
- ویژگیهای فردی راهنمای گردشگری سلامت
- بکارگیری اصول حرفه ای راهنما در اجرای تور
- استفاده از سایت های گردشگری سلامت
- رسیدگی به شکایات حضوری و مکاتبه ای مسافران
- احترام به حریم مسافران
- رعایت اصول اخلاق حرفه ای
- آشنایی با کمکهای اولیه راهنمای گردشگری سلامت در پیشگیری از بروز حادثه
- اطلاع رسانی راهنما به مسافران در خصوص حفاظت از اکوتوریسم های طبیعی مورد استفاده مسافران

- ارتباط و انواع آن
- اصول برقراری ارتباط با سازمانهای داخلی و بین المللی
- مطالعه موازین پذیرفته شده در روابط بین المللی گردشگری سلامت
- بکارگیری اصول ارتباط داخلی گفتاری و نوشتاری
- استفاده از ابزارهای ارتباطی بین المللی
- احترام به اصول روابط بین الملل در مقاصد گوناگون گردشگری
- قرنطینه مسافران ورودی قبل از ارائه خدمات

- تاریخچه گردشگری سلامت در ایران
- تاریخچه گردشگری سلامت در جهان
- معرفی مقاصد گردشگری سلامت ایران و جهان
- اجرای تورهای گردشگری سلامت
- شناسایی بازارهای هدف گردشگر فرست به ایران
- اطلاع رسانی قوانین کشورهای مقصد به گردشگران در جهت رعایت مقررات آن
- توجه به بیماریهای مقصد و پیشگری از مبتلا شدن به آن
- دفع مناسب زباله های گردشگران پزشکی و درمانی در جهت حفظ محیط زیست

- شرح اختیارات خدمات گردشگری سلامت
- شرایط اخذ مجوز گردشگری سلامت
- موارد تخلف و نقص قوانین گردشگری سلامت
- نحوه اخذ مجوز گردشگری سلامت برای دفاتر مسافرتی
- پیگیری شکایات مسافران گردشگری سلامت
- رعایت اصول اخلاق حرفه ای
- رعایت حقوق جامعه میزبان گردشگران سلامت
- رعایت موازین بهداشتی برای جامعه میزبان و مسافران در جهت کنترل بیماریها
- دفع مناسب زباله های پزشکی و مراکز طبیعی درمانی در جهت حفظ اکوتوریسم

پیش ثبت نام در دوره

جهت ثبت نام در دوره لطفا از طریق فرم مربوطه اقدام فرمایید. کارشناسان ITD IRAN در اولین فرصت با شما تماس گرفته و هماهنگی های لازم صورت خواهد گرفت.

لطفا نام دوره و روزهای و ساعات پیشنهادی خود را وارد نمایید تا بعد از بررسی کارشناسان جهت هماهنگی کلاس ها با شما تماس بگیرند.

شما میتوانید خارج از تقویم آموزشی نسبت به شغل و شرایط خود، روز ها و ساعات پیشنهادی خود را انتخاب نمایید

نام و نام خانوادگی*
تلفن همراه*
تاریخ تولد*
دوره*
پیغام*